Shape Divider

Word je volledig in beslag genomen door je werk, maar voel je je toch futloos, sta je constant onder druk, sleep je je zonder energie door de dag heen, zonder er nog echt veel zin in te hebben?  Het zou kunnen dat voortdurende stress jou op de rand van een burn-out heeft gebracht. In dat geval ben je zeker niet de enige, want zo’n tien procent van de Nederlandse beroepsbevolking kampt met burn-out symptomen.

Hoe dicht sta jij bij een burn-out?

Heb jij ook last van concentratieproblemen, besluiteloosheid, futloosheid, slaapproblemen en/of een voortdurende vermoeidheid? Sta je voortdurend onder druk? Wil je het iedereen naar de zin maken (je baas, je collega’s, je familieleden en vrienden), maar slaag je daar niet in? Kun je niet ‘nee’ zeggen en ga je daardoor constant over je grens heen?

De kans is groot dat je op een ernstige burn-out afstevent. Wacht niet tot het te laat is! Met hypnotherapie voorkom je dat je in een burn-out terechtkomt. Doe tijdig wat aan iets aan je burn-out. Hypnotherapie en hypnose helpen voorkomen dat je burn-out klachten nog verder toenemen. Doe de stresstest en bepaal in welke mate jij gebukt gaat onder stress en hoe dicht je mogelijk bij een burn-out staat.

Je leven weer terugwinnen na een burn-out? Verander je levensstijl met burn-out programma.

Hoe gaat een burn-out prevent programma in zijn werk?

In de eerste sessie behandelen we uitgebreid het intakeformulier en bespreken we resultaten van de klachten-test. Vandaaruit kunnen we persoonlijk met jou aan de slag gaan. Je krijgt een heldere uitleg over wat we gaan doen. Ook wederzijdse verwachtingen komen uitgebreid aan bod. We gaan op zoek naar wat jouw stressfactoren zijn en wat de triggers zijn waardoor je elke keer zo gestrest raakt. Aansluitend maak je kennis met hypnose en zul je volledige ontspanning en rust ervaren. Ook gaan we in je onderbewustzijn aan de slag met de patronen als voorbereiding op de volgende sessie.
Na de eerste sessie krijg je  een audiobestand mee. De bedoeling is om dit audiobestand elke dag te beluisteren. Hierdoor je ervaar je al meer en meer rust en ontspanning en wordt je doel nog meer verankerd in je onderbewustzijn. Je raakt ook meer en meer gewend aan de ontspannen geestelijke toestand die optreedt tijdens een trance.

Deze tweede sessie is meer praktisch van aard waarbij je zelf aan de slag gaat. Tijdens deze sessie ga ik jou aanleren hoe je zelf vanuit stress volledig terug in ontspanning kunt komen op ieder gewenst moment. Ik leer je hoe je jezelf onder hypnose kunt brengen, zelfhypnose noemen we dit. Je leert dus hoe je jezelf in trance kunt brengen en vanuit die ontspanning en focus stressgevoelens kunt weghalen en daarmee rust creëert. Ook leer ik je ‘hartcoherentie’. Dit is een natuurlijke methode voor stressvermindering en maakt daarbij gebruik van je ademhaling. Hartcoherentie ga je inzetten om je innerlijke balans terug te vinden en evenwicht te vinden tussen de spanning en ontspanning in je lichaam. Aansluitend zul je nog diepere trance en ontspanning ervaren waarin we je onderbewustzijn de juiste suggesties geven die jouw stress triggers doorbreken.

In de derde sessie gaan we aan de slag met blokkades en overtuigingen op het diepste niveau in je onderbewustzijn. Tot nu toe weerhouden deze blokkades en overtuigingen jou ervan om je stresstriggers te elimineren en gewenste levensstijl te bereiken en/of te behouden. In de plaats daarvan installeren we de juiste mindset en overtuigingen die nodig zijn om je doel te bereiken en waarmee je stressfactoren de baas bent.
Na deze sessie krijg je een opdracht om thuis te gaan doen. Deze helpt je te bepalen waar je in het leven naar toe wilt zodat je een waardevol en gelukkig bestaan kunt leiden. De uitwerking van de opdracht neem je mee naar de volgende sessie.

In de vierde sessie ga je connectie maken met wie je bent, wat je belangrijk vindt in het leven. Door op een dieperliggend niveau contact te maken met je kernwaarden zul je weer verlangen en passie gaan voelen. Je komt volledig in contact met jezelf wat je energie geeft en je de juiste keuzes laat maken.

Tien tot veertien dagen na de vierde sessie volgt sessie vijf. Dit is een persoonlijke en op maat afgestemde hypnosesessie als extra ondersteuning, om een optimaal resultaat te verkrijgen. Tijdens deze sessie schenken we extra aandacht aan je veerkracht; zodat je krachtig kunt reageren op stress triggers en invloeden van buitenaf. We versterken je kwaliteiten die jou helpen zodat je voortaan blijvend met een gezonde energiebalans door het leven gaat, vrij van stress

Moet ik voor een sessie naar de praktijk komen?

Nee, dit is niet noodzakelijk het is ook mogelijk de sessies online via zoom te doen.

Maar natuurlijk ben je ook van harte welkom bij ons in de praktijk.

Doe wat voor jou het fijnste voelt.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Burn-out programma bestaat uit 5 sessies in 50 dagen

Wat kost een sessie?

Wat de tarieven zijn voor de sessies kunt u vinden onder tarieven.

De behandelingen in onze praktijk komen niet in aanmerking voor gedeeltelijke teruggave via de aanvullende zorgverzekering.

Om de kosten zo laag mogelijk te houden en de veiligheid zo hoog mogelijk accepteren wij uitsluitend betalingen per pin.

Voor een online sessie sturen we vooraf een betaallink. Deze dient voor aanvang van de sessie voldaan te zijn.

Is het burn-out prevent programma voor mij geschikt?

Twijfel je of een burn-out prevent programma voor jou geschikt is? Mail of bel gerust.

Ongeveer 35% van de Nederlandse bevolking kampt  met prikangst, ook wel injectiefobie genoemd. Dat zijn ruim 6 miljoen mensen! Deze overmatige angst voor naalden kan flink uit de hand lopen. Het kan zelfs zo ver gaan dat je niemand met een naald in jouw buurt wilt hebben. Niet bepaald handig bij vaccinaties, bloedafnames of het aanbrengen van een infuus. Een overmatige angst voor naalden is zeer hinderlijk bij vaccinaties, bloedafnames of het aanbrengen van infuuslijnen.

Gelukkig bestaat er een doeltreffende behandeling om de angst voor naalden te overwinnen, gebaseerd op hypnose en hypnotherapie.

 

Eén hypnosesessie: meer is er bij de meeste mensen niet nodig om een fobie voor prikken definitief de kop in te drukken. De hypnotherapeut brengt je in een toestand van diepe trance. Vanaf dat ogenblik kun je in direct contact treden met je onderbewustzijn, iets wat in een ‘normale’ toestand niet mogelijk is. Je onderbewustzijn neemt zonder belemmering de suggesties aan van de hypnosecoach, suggesties die erop gericht zijn om jouw hardnekkige angst voor naalden uit de weg te ruimen.

De fobie voor prikken is immers het gevolg van een zeer hinderlijke onbewuste associatie tussen pijn en injectienaalden, een associatie die mogelijk al is ontstaan in je kindertijd.  Met de suggesties en ideeën die de coach tijdens de hypnosesessie op je onderbewustzijn ‘afvuurt’, wordt deze belemmerende associatie geëlimineerd en vervangen door een positief, opbouwend gedachtepatroon.  Vaarwel naaldenfobie, vaarwel vaccinatie-angst!

 

Hoe gaat een prikangst sessie in zijn werk?

Nadat we kennis hebben gemaakt bespreken we het intakeformulier. We gaan dieper in op de je antwoorden en zo kan ik met jou aan de slag gaan.

Vervolgens krijg je een heldere uitleg over wat we gaan doen. Ook wederzijdse verwachtingen komen aan bod.  

Vervolgens breng ik je in trance. Dit houdt in dat ik je in een ontspannen/ relaxte staat brengt waarbij ik jouw aandacht naar binnen toe brengt (vergelijk het met dagdromen). 

Wanneer je de juiste diepte van trance bereikt ga ik communiceren met je onderbewustzijn om de verandering teweeg te brengen en je van je prikangst af te helpen. Je krijgt het grotendeels allemaal mee. Vervolgens zul je merken dat wanneer je aan prikken denkt, of wanneer je voor een prik moet gaan dit een andere beleving geeft.

Als laatste ga ik je langzaam uit trance laten komen wanneer ik zeker weet dat de suggesties zijn vastgezet in het onderbewustzijn.  Wanneer je weer volledig uit trance bent evalueren wij samen hoe het is gegaan is en hoe bespreken hoe je het hebt ervaren.

 

Moet ik voor een behandeling naar de praktijk komen?

Nee, dit is niet noodzakelijk het is ook mogelijk de sessies online via zoom te doen.

 Maar natuurlijk ben je ook van harte welkom bij ons in de praktijk.

 Doe wat voor jou het fijnste voelt.

 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

In vrijwel alle gevallen ben je in 1 sessie ben je van de prikangst af.

 

Wat kost een behandeling?

Wat de tarieven zijn voor de sessie kun je vinden onder tarieven.

 Om de kosten zo laag mogelijk te houden en de veiligheid zo hoog mogelijk accepteren wij uitsluitend betalingen per pin.

Voor een online sessie sturen we vooraf een betaallink. Deze dient voor aanvang van de sessie voldaan te zijn.

De behandelingen in onze praktijk komen niet in aanmerking voor gedeeltelijke teruggave via de aanvullende zorgverzekering.

 

Is prikangst voor mij geschikt?

Twijfel je of de prikangst sessie voor jou geschikt is? Mail of bel gerust.

Eet je bij het ontbijt, de lunch en het diner zo gezond mogelijk, maar ben je toch 'verslaafd' aan je snacks? Zit je ‘s avonds voor de tv en kun je niet van die overheerlijke chocoladekoekjes of van de lekkere zoute chips afblijven? Jammer, want die overbodige snacks zorgen ervoor dat je al snel een paar kilo te zwaar weegt. En hoe gezond je maaltijden ook zijn, door de snacks en versnaperingen krijg je te veel suiker, te veel zout of te veel vetstoffen in je lijf. Wil je iets doen aan je snackgedrag? Het anti-snackpakket helpt je van deze gewoonte af!

 

Hoe gaat een anti snack pakket behandeling in zijn werk?

Het anti-snackpakket omvat twee hypnosesessies. Al vanaf de eerste sessie dring je onder begeleiding van mij door tot je onderbewuste geest. De ongewenste patronen en associaties die leiden tot je 'snackverslaving', worden direct aangepakt. Je onderbewustzijn wordt ingeprent dat snacks helemaal niet zo lekker zijn als je altijd al had gedacht. Na de eerste sessie ervaren de meeste cliënten een verschil in hun houding ten opzichte van snacks.

Enige tijd later volgt de tweede sessie, die tot doel heeft om de ongewenste patronen en associaties voorgoed uit te schakelen en de nieuwe overtuigingen stevig te verankeren in je onderbewuste.

 

Moet ik voor een sessie naar de praktijk komen?

Nee, dit is niet noodzakelijk het is ook mogelijk de sessies online via zoom te doen.

 Maar natuurlijk ben je ook van harte welkom bij ons in de praktijk.

 Doe wat voor jou het fijnste voelt.

 

Hoeveel behandel sessie heb ik nodig?

Het Anti Snack pakket bestaat uit 2 sessies.

 

Wat kost een sessie?

Wat de tarieven zijn voor de sessie kun je vinden onder tarieven.

 Om de kosten zo laag mogelijk te houden en de veiligheid zo hoog mogelijk accepteren wij uitsluitend betalingen per pin.

Voor een online sessie sturen we vooraf een betaallink. Deze dient voor aanvang van de sessie voldaan te zijn.

De behandelingen in onze praktijk komen niet in aanmerking voor gedeeltelijke teruggave via de aanvullende zorgverzekering.

 

Is het anti snack pakket voor mij geschikt?

Twijfel je of het anti snack pakket voor jou geschikt is? Mail of bel gerust.

Wil je afvallen?

De kracht van hypnose is dat je toegang krijgt tot je eigen onderbewustzijn om je eetpatronen te doorbreken en een nieuwe levensijl aan te nemen. Het afslank & Lifestyle pakket bestaat uit 4 sessies.

  • Heb je minder dan vijftien kilogram overgewicht? 
  • Kom je na elke dieet weer aan?
  • Begin je soms te eten wanneer je je verveelt of na een zware dag? 
  • Zorgt je levensstijl (voedingspatroon, te weinig beweging) ervoor dat je met overgewicht kampt? 
  • Zou je je levensstijl willen veranderen, maar lukt je dat niet? 

 

Herken je meerdere punten? Dan is het Afslank en Lifestyle pakket wat voor jou! Het pakket is ontwikkeld om met behulp van hypnosesessies je gedrag ten opzichte van eten en bewegen te veranderen. Dankzij een gezondere levensstijl val je op een natuurlijke manier af en behoud je je streefgewicht, zonder een streng dieet.

 

Hoe gaat een afslank & life style sessie in zijn werk?

In de eerste sessie behandelen we uitgebreid het intakeformulier. Zo wordt je doel duidelijk bepaald en kunnen we aan de slag gaan. Je maakt afspraken waarin je je toewijding laat blijken. Je krijgt een heldere uitleg over wat we gaan doen. Ook wederzijdse verwachtingen komen uitgebreid aan bod. Aansluitend op het intakegesprek maak je kennis met hypnose. Het doel dat je voor ogen hebt wordt tijdens de hypnosesessie in je onderbewuste geïnstalleerd, als voorbereiding op de volgende sessie.
Na de eerste sessie krijg je van je mij een audiobestand mee. De bedoeling is om dit audiobestand elke dag te beluisteren. Hierdoor wordt je doel nog meer verankerd in je onderbewustzijn. Je raakt ook meer en meer gewend aan de ontspannen geestelijke toestand die optreedt tijdens een trance.

 

In de tweede sessie gaan we aan de slag met blokkades en overtuigingen op het diepste niveau in je onderbewustzijn. Tot nu toe weerhielden deze blokkades en overtuigingen jou ervan om je ideale streefgewicht en gewenste levensstijl te bereiken en/of te behouden. In de plaats daarvan installeren we de juiste mindset en overtuigingen die nodig zijn om je doel te bereiken.

 

Ongeveer een week later volgt de derde sessie. Tijdens deze sessie schenken we uitgebreid aandacht aan je levensstijl, vooral op het vlak van voeding en beweging. We prenten je onderbewustzijn de nodige suggesties en ideeën in, waardoor je levensstijl gaandeweg verandert op een manier waar je je goed bij voelt. Deze nieuwe levensstijl bevordert eveneens het afslankproces.

 

Tien tot veertien dagen na de derde sessie volgt sessie vier. Dit is een persoonlijke en op maat afgestemde hypnosesessie als extra ondersteuning, om een optimaal resultaat te verkrijgen. Tijdens deze sessie schenken we extra aandacht aan verleidingen van buitenaf: hoe reageer je daar het best op en hoe maak je eenvoudig de juiste keuzes die passen bij je nieuwe levensstijl?

 

Moet ik voor een sessie naar de praktijk komen?

Nee, dit is niet noodzakelijk het is ook mogelijk de sessies online via zoom te doen.

 Maar natuurlijk ben je ook van harte welkom bij ons in de praktijk.

 Doe wat voor jou het fijnste voelt.

 

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Het afslank & life style pakket bestaat uit 4 sessies

 

Wat kost een sessie?

Wat de tarieven zijn voor de sessie kun je vinden onder tarieven.

 Om de kosten zo laag mogelijk te houden en de veiligheid zo hoog mogelijk accepteren wij uitsluitend betalingen per pin.

Voor een online sessie sturen we vooraf een betaallink. Deze dient voor aanvang van de sessie voldaan te zijn.

De behandelingen in onze praktijk komen niet in aanmerking voor gedeeltelijke teruggave via de aanvullende zorgverzekering.

Is afslank & life style voor mij geschikt?

Twijfel je of afslank & life style voor jou geschikt is?  Mail of bel gerust.

Zoek je naar een manier om niet langer beheerst te worden door stress? Hypnose is het antwoord! Waarom helpt hypnose tegen stress? Omdat je met hypnose je onderbewustzijn beïnvloedt. Je staat er versteld van hoe sterk je onderbewustzijn jouw dagelijkse handelingen, gevoelens en emoties aanstuurt.  Stress is een gevoel dat ontstaat door ongewenste en hinderlijke patronen die zich in je onderbewuste genesteld hebben.

Tijdens een hypnosesessie maak je onder begeleiding contact met je onderbewustzijn. Zo ben je in staat om ongewenste associaties die stress veroorzaken, definitief uit je onderbewuste te bannen. In plaats daarvan installeren we dienende en productieve patronen in je onderbewustzijn, die je rust en een betere levenskwaliteit bezorgen.

 

Hoe gaat een stress vrij leven sessie in zijn werk?

In de eerste sessie behandelen we uitgebreid het intakeformulier en bespreken we resultaten van de klachten-test. Vandaaruit kunnen we aan de slag gaan. Je krijgt een heldere uitleg over wat we gaan doen. We gaan op zoek naar wat jouw stressfactoren zijn en wat de triggers zijn waardoor je elke keer zo gestrest raakt. Aansluitend maak je kennis met hypnose en ga je volledige ontspanning en rust ervaren. Ook gaan we in je onderbewustzijn aan de slag met de gedragspatronen als voorbereiding op de volgende sessie.

Na de eerste sessie krijg je van je mij een audiobestand mee. De bedoeling is om dit audiobestand elke dag te beluisteren. Hierdoor ervaar je al meer en meer rust en ontspanning en worden je nieuwe gedragspatronen verankerd in je onderbewustzijn. Je raakt ook meer en meer gewend aan de ontspannen geestelijke toestand die optreedt tijdens een trance.

 

Deze tweede sessie is meer praktisch van aard. Tijdens deze sessie gaan we jou aanleren hoe je zelf vanuit stress volledig terug in ontspanning komt op ieder gewenst moment.

We leren je hoe je jezelf onder hypnose kunt brengen, zelfhypnose noemen we dit. Je leert dus hoe je jezelf in trance kunt brengen en vanuit die ontspanning en focus stressgevoelens kunt weghalen en daarmee rust creëert.

Ook leren we je ‘hartcoherentie’. Dit is een natuurlijke methode voor stressvermindering en maakt daarbij gebruik van biofeedback. Een coherent hart betekent dat hersenen en hart in harmonie samenwerken. Deze harmonieuze samenwerking is een effectieve manier om gevoelens van stress en angst beheersbaar te maken. Aansluitend zul je nog diepere trance en ontspanning ervaren waarin we je onderbewustzijn de juiste suggesties geven, die jouw stress-triggers doorbreken.

 

Tien tot veertien dagen na de tweede sessie volgt sessie drie. Dit is een persoonlijke en op maat afgestemde hypnosesessie als extra ondersteuning, om een optimaal resultaat te verkrijgen. Tijdens deze sessie schenken we extra aandacht aan je veerkracht; Zodat je krachtig kunt reageren op stress triggers invloeden van buitenaf. We versterken je kwaliteiten die jou helpen zodat je voortaan blijvend met een gezonde energiebalans door het leven gaat, vrij van stress.

 

Moet ik voor een sessie naar de praktijk komen?

Nee, dit is niet noodzakelijk het is ook mogelijk de sessies online via zoom te doen.

 Maar natuurlijk ben je ook van harte welkom bij ons in de praktijk.

 Doe wat voor jou het fijnste voelt.

 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het stressvrij leven pakket bestaat uit 3 sessies.

 

Wat kost een sessie?

Het tarief van het stressvrij leven pakket kun je vinden onder tarieven.

 Om de kosten zo laag mogelijk te houden en de veiligheid zo hoog mogelijk accepteren wij uitsluitend betalingen per pin.

Voor een online sessie sturen we vooraf een betaallink. Deze dient voor aanvang van de sessie voldaan te zijn.

De behandelingen in onze praktijk komen niet in aanmerking voor gedeeltelijke teruggave via de aanvullende zorgverzekering.

 

Is het stress vrij leven pakket voor mij geschikt?

Twijfel je of het stress vrij leven pakket voor jou geschikt is?  Mail of bel gerust.