Shape Divider

Afslank & Lifestyle

Wil je afvallen?

De kracht van hypnose is dat je toegang krijgt tot je eigen onderbewustzijn om je eetpatronen te doorbreken en een nieuwe levensijl aan te nemen. Het afslank & Lifestyle pakket bestaat uit 4 sessies.

  • Heb je minder dan vijftien kilogram overgewicht? 
  • Kom je na elke dieet weer aan?
  • Begin je soms te eten wanneer je je verveelt of na een zware dag? 
  • Zorgt je levensstijl (voedingspatroon, te weinig beweging) ervoor dat je met overgewicht kampt? 
  • Zou je je levensstijl willen veranderen, maar lukt je dat niet? 

 

Herken je meerdere punten? Dan is het Afslank en Lifestyle pakket wat voor jou! Het pakket is ontwikkeld om met behulp van hypnosesessies je gedrag ten opzichte van eten en bewegen te veranderen. Dankzij een gezondere levensstijl val je op een natuurlijke manier af en behoud je je streefgewicht, zonder een streng dieet.

 

Hoe gaat een afslank & life style sessie in zijn werk?

In de eerste sessie behandelen we uitgebreid het intakeformulier. Zo wordt je doel duidelijk bepaald en kunnen we aan de slag gaan. Je maakt afspraken waarin je je toewijding laat blijken. Je krijgt een heldere uitleg over wat we gaan doen. Ook wederzijdse verwachtingen komen uitgebreid aan bod. Aansluitend op het intakegesprek maak je kennis met hypnose. Het doel dat je voor ogen hebt wordt tijdens de hypnosesessie in je onderbewuste geïnstalleerd, als voorbereiding op de volgende sessie.
Na de eerste sessie krijg je van je mij een audiobestand mee. De bedoeling is om dit audiobestand elke dag te beluisteren. Hierdoor wordt je doel nog meer verankerd in je onderbewustzijn. Je raakt ook meer en meer gewend aan de ontspannen geestelijke toestand die optreedt tijdens een trance.

 

In de tweede sessie gaan we aan de slag met blokkades en overtuigingen op het diepste niveau in je onderbewustzijn. Tot nu toe weerhielden deze blokkades en overtuigingen jou ervan om je ideale streefgewicht en gewenste levensstijl te bereiken en/of te behouden. In de plaats daarvan installeren we de juiste mindset en overtuigingen die nodig zijn om je doel te bereiken.

 

Ongeveer een week later volgt de derde sessie. Tijdens deze sessie schenken we uitgebreid aandacht aan je levensstijl, vooral op het vlak van voeding en beweging. We prenten je onderbewustzijn de nodige suggesties en ideeën in, waardoor je levensstijl gaandeweg verandert op een manier waar je je goed bij voelt. Deze nieuwe levensstijl bevordert eveneens het afslankproces.

 

Tien tot veertien dagen na de derde sessie volgt sessie vier. Dit is een persoonlijke en op maat afgestemde hypnosesessie als extra ondersteuning, om een optimaal resultaat te verkrijgen. Tijdens deze sessie schenken we extra aandacht aan verleidingen van buitenaf: hoe reageer je daar het best op en hoe maak je eenvoudig de juiste keuzes die passen bij je nieuwe levensstijl?

 

Moet ik voor een sessie naar de praktijk komen?

Nee, dit is niet noodzakelijk het is ook mogelijk de sessies online via zoom te doen.

 Maar natuurlijk ben je ook van harte welkom bij ons in de praktijk.

 Doe wat voor jou het fijnste voelt.

 

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Het afslank & life style pakket bestaat uit 4 sessies

 

Wat kost een sessie?

Wat de tarieven zijn voor de sessie kun je vinden onder tarieven.

 Om de kosten zo laag mogelijk te houden en de veiligheid zo hoog mogelijk accepteren wij uitsluitend betalingen per pin.

Voor een online sessie sturen we vooraf een betaallink. Deze dient voor aanvang van de sessie voldaan te zijn.

De behandelingen in onze praktijk komen niet in aanmerking voor gedeeltelijke teruggave via de aanvullende zorgverzekering.

Is afslank & life style voor mij geschikt?

Twijfel je of afslank & life style voor jou geschikt is?  Mail of bel gerust.