Shape Divider

Anti Snack pakket

Eet je bij het ontbijt, de lunch en het diner zo gezond mogelijk, maar ben je toch 'verslaafd' aan je snacks? Zit je ‘s avonds voor de tv en kun je niet van die overheerlijke chocoladekoekjes of van de lekkere zoute chips afblijven? Jammer, want die overbodige snacks zorgen ervoor dat je al snel een paar kilo te zwaar weegt. En hoe gezond je maaltijden ook zijn, door de snacks en versnaperingen krijg je te veel suiker, te veel zout of te veel vetstoffen in je lijf. Wil je iets doen aan je snackgedrag? Het anti-snackpakket helpt je van deze gewoonte af!

 

Hoe gaat een anti snack pakket behandeling in zijn werk?

Het anti-snackpakket omvat twee hypnosesessies. Al vanaf de eerste sessie dring je onder begeleiding van mij door tot je onderbewuste geest. De ongewenste patronen en associaties die leiden tot je 'snackverslaving', worden direct aangepakt. Je onderbewustzijn wordt ingeprent dat snacks helemaal niet zo lekker zijn als je altijd al had gedacht. Na de eerste sessie ervaren de meeste cliënten een verschil in hun houding ten opzichte van snacks.

Enige tijd later volgt de tweede sessie, die tot doel heeft om de ongewenste patronen en associaties voorgoed uit te schakelen en de nieuwe overtuigingen stevig te verankeren in je onderbewuste.

 

Moet ik voor een sessie naar de praktijk komen?

Nee, dit is niet noodzakelijk het is ook mogelijk de sessies online via zoom te doen.

 Maar natuurlijk ben je ook van harte welkom bij ons in de praktijk.

 Doe wat voor jou het fijnste voelt.

 

Hoeveel behandel sessie heb ik nodig?

Het Anti Snack pakket bestaat uit 2 sessies.

 

Wat kost een sessie?

Wat de tarieven zijn voor de sessie kun je vinden onder tarieven.

 Om de kosten zo laag mogelijk te houden en de veiligheid zo hoog mogelijk accepteren wij uitsluitend betalingen per pin.

Voor een online sessie sturen we vooraf een betaallink. Deze dient voor aanvang van de sessie voldaan te zijn.

De behandelingen in onze praktijk komen niet in aanmerking voor gedeeltelijke teruggave via de aanvullende zorgverzekering.

 

Is het anti snack pakket voor mij geschikt?

Twijfel je of het anti snack pakket voor jou geschikt is? Mail of bel gerust.