Shape Divider

Burn-out

Word je volledig in beslag genomen door je werk, maar voel je je toch futloos, sta je constant onder druk, sleep je je zonder energie door de dag heen, zonder er nog echt veel zin in te hebben?  Het zou kunnen dat voortdurende stress jou op de rand van een burn-out heeft gebracht. In dat geval ben je zeker niet de enige, want zo’n tien procent van de Nederlandse beroepsbevolking kampt met burn-out symptomen.

Hoe dicht sta jij bij een burn-out?

Heb jij ook last van concentratieproblemen, besluiteloosheid, futloosheid, slaapproblemen en/of een voortdurende vermoeidheid? Sta je voortdurend onder druk? Wil je het iedereen naar de zin maken (je baas, je collega’s, je familieleden en vrienden), maar slaag je daar niet in? Kun je niet ‘nee’ zeggen en ga je daardoor constant over je grens heen?

De kans is groot dat je op een ernstige burn-out afstevent. Wacht niet tot het te laat is! Met hypnotherapie voorkom je dat je in een burn-out terechtkomt. Doe tijdig wat aan iets aan je burn-out. Hypnotherapie en hypnose helpen voorkomen dat je burn-out klachten nog verder toenemen. Doe de stresstest en bepaal in welke mate jij gebukt gaat onder stress en hoe dicht je mogelijk bij een burn-out staat.

Je leven weer terugwinnen na een burn-out? Verander je levensstijl met burn-out programma.

Hoe gaat een burn-out prevent programma in zijn werk?

In de eerste sessie behandelen we uitgebreid het intakeformulier en bespreken we resultaten van de klachten-test. Vandaaruit kunnen we persoonlijk met jou aan de slag gaan. Je krijgt een heldere uitleg over wat we gaan doen. Ook wederzijdse verwachtingen komen uitgebreid aan bod. We gaan op zoek naar wat jouw stressfactoren zijn en wat de triggers zijn waardoor je elke keer zo gestrest raakt. Aansluitend maak je kennis met hypnose en zul je volledige ontspanning en rust ervaren. Ook gaan we in je onderbewustzijn aan de slag met de patronen als voorbereiding op de volgende sessie.
Na de eerste sessie krijg je  een audiobestand mee. De bedoeling is om dit audiobestand elke dag te beluisteren. Hierdoor je ervaar je al meer en meer rust en ontspanning en wordt je doel nog meer verankerd in je onderbewustzijn. Je raakt ook meer en meer gewend aan de ontspannen geestelijke toestand die optreedt tijdens een trance.

Deze tweede sessie is meer praktisch van aard waarbij je zelf aan de slag gaat. Tijdens deze sessie ga ik jou aanleren hoe je zelf vanuit stress volledig terug in ontspanning kunt komen op ieder gewenst moment. Ik leer je hoe je jezelf onder hypnose kunt brengen, zelfhypnose noemen we dit. Je leert dus hoe je jezelf in trance kunt brengen en vanuit die ontspanning en focus stressgevoelens kunt weghalen en daarmee rust creëert. Ook leer ik je ‘hartcoherentie’. Dit is een natuurlijke methode voor stressvermindering en maakt daarbij gebruik van je ademhaling. Hartcoherentie ga je inzetten om je innerlijke balans terug te vinden en evenwicht te vinden tussen de spanning en ontspanning in je lichaam. Aansluitend zul je nog diepere trance en ontspanning ervaren waarin we je onderbewustzijn de juiste suggesties geven die jouw stress triggers doorbreken.

In de derde sessie gaan we aan de slag met blokkades en overtuigingen op het diepste niveau in je onderbewustzijn. Tot nu toe weerhouden deze blokkades en overtuigingen jou ervan om je stresstriggers te elimineren en gewenste levensstijl te bereiken en/of te behouden. In de plaats daarvan installeren we de juiste mindset en overtuigingen die nodig zijn om je doel te bereiken en waarmee je stressfactoren de baas bent.
Na deze sessie krijg je een opdracht om thuis te gaan doen. Deze helpt je te bepalen waar je in het leven naar toe wilt zodat je een waardevol en gelukkig bestaan kunt leiden. De uitwerking van de opdracht neem je mee naar de volgende sessie.

In de vierde sessie ga je connectie maken met wie je bent, wat je belangrijk vindt in het leven. Door op een dieperliggend niveau contact te maken met je kernwaarden zul je weer verlangen en passie gaan voelen. Je komt volledig in contact met jezelf wat je energie geeft en je de juiste keuzes laat maken.

Tien tot veertien dagen na de vierde sessie volgt sessie vijf. Dit is een persoonlijke en op maat afgestemde hypnosesessie als extra ondersteuning, om een optimaal resultaat te verkrijgen. Tijdens deze sessie schenken we extra aandacht aan je veerkracht; zodat je krachtig kunt reageren op stress triggers en invloeden van buitenaf. We versterken je kwaliteiten die jou helpen zodat je voortaan blijvend met een gezonde energiebalans door het leven gaat, vrij van stress

Moet ik voor een sessie naar de praktijk komen?

Nee, dit is niet noodzakelijk het is ook mogelijk de sessies online via zoom te doen.

Maar natuurlijk ben je ook van harte welkom bij ons in de praktijk.

Doe wat voor jou het fijnste voelt.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Burn-out programma bestaat uit 5 sessies in 50 dagen

Wat kost een sessie?

Wat de tarieven zijn voor de sessies kunt u vinden onder tarieven.

De behandelingen in onze praktijk komen niet in aanmerking voor gedeeltelijke teruggave via de aanvullende zorgverzekering.

Om de kosten zo laag mogelijk te houden en de veiligheid zo hoog mogelijk accepteren wij uitsluitend betalingen per pin.

Voor een online sessie sturen we vooraf een betaallink. Deze dient voor aanvang van de sessie voldaan te zijn.

Is het burn-out prevent programma voor mij geschikt?

Twijfel je of een burn-out prevent programma voor jou geschikt is? Mail of bel gerust.