Shape Divider

Stress vrij leven

Zoek je naar een manier om niet langer beheerst te worden door stress? Hypnose is het antwoord! Waarom helpt hypnose tegen stress? Omdat je met hypnose je onderbewustzijn beïnvloedt. Je staat er versteld van hoe sterk je onderbewustzijn jouw dagelijkse handelingen, gevoelens en emoties aanstuurt.  Stress is een gevoel dat ontstaat door ongewenste en hinderlijke patronen die zich in je onderbewuste genesteld hebben.

Tijdens een hypnosesessie maak je onder begeleiding contact met je onderbewustzijn. Zo ben je in staat om ongewenste associaties die stress veroorzaken, definitief uit je onderbewuste te bannen. In plaats daarvan installeren we dienende en productieve patronen in je onderbewustzijn, die je rust en een betere levenskwaliteit bezorgen.

 

Hoe gaat een stress vrij leven sessie in zijn werk?

In de eerste sessie behandelen we uitgebreid het intakeformulier en bespreken we resultaten van de klachten-test. Vandaaruit kunnen we aan de slag gaan. Je krijgt een heldere uitleg over wat we gaan doen. We gaan op zoek naar wat jouw stressfactoren zijn en wat de triggers zijn waardoor je elke keer zo gestrest raakt. Aansluitend maak je kennis met hypnose en ga je volledige ontspanning en rust ervaren. Ook gaan we in je onderbewustzijn aan de slag met de gedragspatronen als voorbereiding op de volgende sessie.

Na de eerste sessie krijg je van je mij een audiobestand mee. De bedoeling is om dit audiobestand elke dag te beluisteren. Hierdoor ervaar je al meer en meer rust en ontspanning en worden je nieuwe gedragspatronen verankerd in je onderbewustzijn. Je raakt ook meer en meer gewend aan de ontspannen geestelijke toestand die optreedt tijdens een trance.

 

Deze tweede sessie is meer praktisch van aard. Tijdens deze sessie gaan we jou aanleren hoe je zelf vanuit stress volledig terug in ontspanning komt op ieder gewenst moment.

We leren je hoe je jezelf onder hypnose kunt brengen, zelfhypnose noemen we dit. Je leert dus hoe je jezelf in trance kunt brengen en vanuit die ontspanning en focus stressgevoelens kunt weghalen en daarmee rust creëert.

Ook leren we je ‘hartcoherentie’. Dit is een natuurlijke methode voor stressvermindering en maakt daarbij gebruik van biofeedback. Een coherent hart betekent dat hersenen en hart in harmonie samenwerken. Deze harmonieuze samenwerking is een effectieve manier om gevoelens van stress en angst beheersbaar te maken. Aansluitend zul je nog diepere trance en ontspanning ervaren waarin we je onderbewustzijn de juiste suggesties geven, die jouw stress-triggers doorbreken.

 

Tien tot veertien dagen na de tweede sessie volgt sessie drie. Dit is een persoonlijke en op maat afgestemde hypnosesessie als extra ondersteuning, om een optimaal resultaat te verkrijgen. Tijdens deze sessie schenken we extra aandacht aan je veerkracht; Zodat je krachtig kunt reageren op stress triggers invloeden van buitenaf. We versterken je kwaliteiten die jou helpen zodat je voortaan blijvend met een gezonde energiebalans door het leven gaat, vrij van stress.

 

Moet ik voor een sessie naar de praktijk komen?

Nee, dit is niet noodzakelijk het is ook mogelijk de sessies online via zoom te doen.

 Maar natuurlijk ben je ook van harte welkom bij ons in de praktijk.

 Doe wat voor jou het fijnste voelt.

 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het stressvrij leven pakket bestaat uit 3 sessies.

 

Wat kost een sessie?

Het tarief van het stressvrij leven pakket kun je vinden onder tarieven.

 Om de kosten zo laag mogelijk te houden en de veiligheid zo hoog mogelijk accepteren wij uitsluitend betalingen per pin.

Voor een online sessie sturen we vooraf een betaallink. Deze dient voor aanvang van de sessie voldaan te zijn.

De behandelingen in onze praktijk komen niet in aanmerking voor gedeeltelijke teruggave via de aanvullende zorgverzekering.

 

Is het stress vrij leven pakket voor mij geschikt?

Twijfel je of het stress vrij leven pakket voor jou geschikt is?  Mail of bel gerust.