user_mobilelogo

I.v.m. vakantie is Qurobulo gesloten van 31 juli 17:00 uur t/m 20 augustus. In deze periode zijn er dan ook geen data beschikbaar in ons online reserveringssysteem voor hypno en Yager therapie.

U mag altijd een email sturen, wij nemen dan direct na onze vakantie contact met u op om een afspraak te plannen.

 

In de hierboven gemelde periode worden er geen online bestellingen via onze webshop in behandeling genomen. Mocht u toch alvast een bestelling plaatsen dan gaan wij deze op zaterdag 21 augustus naar u verzenden.

 

Algemene informatie

Reserveer direct gratis online uitleg

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Yager-therapie ®

 

Yager-therapie® ook wel Yager-code® genoemd, vernoemd naar dr. Edwin Yager, is een "zachte" therapievorm die zowel losstaand alsook geïntegreerd kan worden in andere behandelmethoden waaronder hypnotherapie. Kenmerkend voor de Yager-therapie® is dat het probleem of de klacht bij de bron wordt aangepakt waardoor symptomen afnemen of zelfs geheel verdwijnen.

 

Waarvoor kan de Yager-therapie ® ingezet worden?

Yager-therapie® kan ingezet worden bij een breed spectrum aan zowel psychische- als psychosomatische en fysieke aandoeningen en stoornissen en kan o.a. ingezet worden voor:

* Stress, Depressie, Burn-out klachten

* Chronische pijnklachten, Migraine, Spanningshoofdpijn

* Astma, Allergieën, Versterking immuunsysteem

* Slaapproblemen (inslapen en doorslapen)

* Angsten, Fobieën

* Trauma's / Posttraumatisch stresssyndroom (PTSS)

* Persoonlijkheidsstoornissen

* Verslavingen (zowel stof- als niet stofgebonden)

* Paniekaanvallen

* Dwangneuroses / Dwangstoornissen

* Seksuele, dermatologische en gynaecologische klachten

* Etc.

 

Voordelen van een behandeling met Yager-therapie®

* Werkt zonder pijnlijke herbelevingen van trauma's of negatieve gebeurtenissen zoals bijvoorbeeld tijdens regressie therapie kan voorkomen.

* Werkt ook zonder dat de behandelaar precies op de hoogte is van het probleem en is daarmee een zeer discrete behandelwijze.

* Werkt zonder formele inleiding en trance en is dus verenigbaar met nagenoeg elke geloofsovertuiging.

* Kortdurend, één tot enkele behandelingen volstaan voor bijna elke aandoening.

 

Moet ik voor behandeling naar de praktijk komen?

Als je dit zelf prettiger vindt, ben je van harte welkom in onze praktijk. Tijdens de reservering kun je dit kenbaar maken in het opmerkingen veld. Het is echter voor een goede werking niet nodig om naar de praktijk te komen. Yager-therapie® leent zich perfect om via beeldbellen in te zetten. Op het moment dat je een afspraak ingepland hebt voor een gratis uitleg/intake of een sessie, ontvang je van mij een mail met hierin een link. Als je op de afgesproken tijd op deze link klikt wordt er een verbinding tot stand gebracht door het programma Zoom. Je hoeft hiervoor zelf vooraf geen software op de computer te installeren. Jouw computer moet wel over een webcam, microfoon en luidsprekers (of koptelefoon) beschikken. Bij de meeste laptops zit dit standaard ingebouwd.

Doordat je de mogelijkheid hebt in je eigen vertrouwde thuissituatie te blijven, is het voor sommige mensen gemakkelijker om optimaal tot rust komen. Daarnaast is Yager-therapie® een zeer veilige therapie in een "1,5 meter samenleving".

 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het uitgangspunt van de Yager-therapie® is dat er na één behandeling al resultaat zichtbaar moet zijn. Vaak zijn er mede afhankelijk van de klachten twee tot drie behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen.

 

Wat kost een behandeling?

De uitleg/intake is volledig gratis en vrijblijvend. De behandelingen kosten €135,- per sessie. Omdat Yager-therapie® vaak online wordt gedaan, dient de behandeling direct bij reservering betaald te worden.

De behandelingen in onze praktijk komen niet in aanmerking voor gedeeltelijke teruggave via de aanvullende zorgverzekering.

 

Is de Yager-therapie ook voor mijn situatie geschikt?

Klik op onderstaande button en plan een gratis uitleg/intake in. We kunnen dan online kennis maken en samen kijken of dit een geschikte behandelmethode is voor jouw situatie.

Liever bij ons in de praktijk komen voor een uitleg of sessie? Uiteraard kan dit ook. Geef dit aan in het opmerkingen veld tijdens de reservering.

 

Aanvullende consumenten informatie.

Op de website yager-therapie.nl staat aanvullende informatie. Als u op de onderstaande Yager-Code afbeelding klikt wordt u naar deze site doorgestuurd.