Home


Voordelen Qurobulo

Eigen winkel

Vanaf €25,- gratis verzending

Unieke producten

Gevarieerd aanbod

Snelle leveringWelkom op de webshop van Qurobulo.

Door technische omstandigheden ziet onze webshop er op dit moment anders uit dan dat je van ons gewend bent. Je kunt nog gewoon bestellingen plaatsen via de webshop, maar het vinden van producten kan op dit moment dus lastig zijn, voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen via de mail of telefoon.

mail: info@qurobulo.nl

tel. 0573 462568


Leuk dat je langs komt in onze webshop. Nu gratis verzending en een Intaro zuivere wierook op natuurbasis naar keuze bij elke bestelling vanaf €25,- (De gratis wierook keuze knop komt automatisch in beeld in het winkelmandje.)

In onze webshop en winkel verkopen wij o.a. kristallen en edelstenen, cadeau artikelen, boeken, wierook, zoutkristal lampen, sieraden, meditatie artikelen en yoga artikelen.

Wist je dat wij zelf in ons atelier een computergestuurde laser machine hebben om gepersonaliseerde cadeau’s te maken? Je kunt hierbij denken aan teksten of afbeeldingen in diverse stenen maar ook complete foto’s op bijvoorbeeld leisteen. Super mooie gepersonaliseerde producten voor een klein cadeau maar ook voor speciale gebeurtenissen als bijvoorbeeld een bruiloft, geboorte of een afscheid van een dierbaar persoon of huisdier. Kijk voor inspiratie maar eens in de categorie “producten uit ons eigen atelier” of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.